Rólunk

Félelem nélkül...
image_1
image_2

Fogászatra járni gyomorgörcs nélkül?

Napjainkban, köszönhetően a gyógyszeripar fejlődésének nagyon jó, gyorsan ható érzéstelenítő anyagok vannak, melyek lehetővé teszik a fájdalommentes fogászati kezelések kivitelezését.

Azt azomban tudni kell, hogy több fajta idegrost idegzi be a fogunkat és a fogakat környékező szöveteket. Ezek mindegyikét nem lehet kikapcsolni - egyszerű anatomiai okok miatt - így teljes érzéketlenséget nem lehet elérni. Tompa, nyomogató érzése lehet a páciensünknek, azomban ÉLES, HASÍTÓ jellegű NEM.

Rendelőnkben célunk, hogy a fogakhoz vezető idegeket a lehető legnagyobb mértékben kikacsoljuk a kezelések idejére, így téve elviselhetővé pácienseink számára a kezeléseket.

Certifications

Proin Dictum Elementum Velit Fusce Euismod Consequat Ante

Donec justo urna, malesuada a viverra ac, pellentesque vitae nunc. Aenean ac leo eget nunc fringilla fringilla a non nulla! Nunc orci mi, venenatis quis ultrices vitae, congue non nibh.

consequat sit amet viverra et, lacinia eu lectus! Nullam

Aenean ac leo eget nunc fringilla fringilla a non nulla! Nunc orci mi, venenatis quis ultrices vitae, congue non nibh. Nulla bibendum, justo eget ultrices vestibulum, erat tortor venenatis

Curabitur non orci sit amet magna scelerisque volutpat

Nunc orci mi, venenatis quis ultrices vitae, congue non nibh. Nulla bibendum, justo eget ultrices vestibulum, erat tortor venenatis risus, sit amet cursus dui augue a arcu. Quisque mauris

Mauris ipsum metus, molestie vel pellentesque eget

Ultrices vitae, congue non nibh. Nulla bibendum, justo eget ultrices vestibulum, erat tortor venenatis risus, sit amet cursus dui augue a arcu. Quisque mauris risus, gravida a molestie eu

Miért minket_

Mert emberséges, páciensorientált és korrekt...

Véleményem szerint, a "fogak végén emberek lógnak" és mi fogorvosok első sorban pácienseket kezelünk és nem fogakat. Ezért azt gondolom, hogy kötelességem, úgy bánni a pácienseimmel, ahogy én is szeretném, hogy velem bánjanak ha fordított szituációba kerülnék.

Azt is szem előtt kell tartani, hogy azok az emberek akik megtisztelnek a bizalmukkal többnyire teljesen laikusak, ezért minden konzultáció során célom, hogy minden érthető és átlátható módon kerüljön elmondásra.

Mivel a fogászat nem egy olcsó egészségügyi ellátás, ezért azt gondolom mindenkinek joga tudnia, hogy egy adott kezelési terv milyen lépésekből fog összeállni, és azoknak a lépéseknek milyen anyagi vonzata van külön-külön és összességében is. Éppen ezért célom minden esetben a konzultációk során egy, a páciens számára mint egészségügyileg mint árban legmegfelelőbb kezelési tervet felállítani és átbeszélni.

Our Technologies

image_3

Aenean nec eros. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices

Mauris accumsan nulla vel diam. Sed in lacus ut enim adipiscing aliquet. Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in, auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem.

Vestibulum sed ante. Donec sagittis euismod purus. Mauris ferment tortor non enim aliquet condimentum. Nam aliquam pretium feugiat.

Modern technikák és anyagok

"Sose te légy az első aki elkezd valami újat, de sose te légy az utolsó, aki abbahagyja régit..."

A fenti idézetet egy idősödő fogorvostól hallottam, aki idősödő kora ellenére próbált haladni a villággal és technológiával.

Őt látva úgy gondolom, hogy "kötelességem" a tudásomat és eszköztáramat - anyagok és technikák - "up to date"-n tartani, hiszen ez a páciensei javát és a saját munkám megkönnyítését szolgálja.

Rendelésemen diagnosztikai céllal, ha szükséges, modern digitális röntgeneket készítek - azonnal tobábbíthatók.