Hitvallásom

dr.Szabó Előd Levente
dr.Szabó Előd Levente

A TaylorDental életrekeltésében az alpító tulajdonost nem a profitorientáltság, a gyors pénzszerzés motiválta, hanem a szakmai elhivatottság és a páciensekért való tenni akarás!

Ezen elvekből fakadóan egy olyan emberséges, hosszú távon vállalható és jól működő elgondolást szem előtt tartva fordulok pácienseim felé, amelyet minden ember megérdemel. Vallom, hogy a páciens legyen az kicsi vagy nagy, nő vagy férfi, de mindenek előtt EMBER, akinek segítségre van szüksége, hiszen “Minden fog végén egy ember lóg!”

Elengedhetetlen kötelességemnek érezem, hogy szakmai tudásom legjavát ötvözve a páciens igényeivel, lehetőségeivel valamint a legmodernebb eljárásokkal és szakmai irányelvekkel összhangban kezeljem a nekem bizalmat szavazókat.

Azt gondolom, hogy napjainkban mindenkinek érthető és jogos elvárása, hogy szép egészséges foga legyen, de ez majdnem minden esetben csak alaposan átgondolt és pontos kezelési “forgatókönyv” alapján érhető el, legyen az adott kezelés egy fogszabályozás vagy egy gyökérkezelés.

Kezeléseim során a legfontosabb szem előtt tartott szempont az empátia, az emberközpontú hozzáállás, hiszen mindenek előtt emberekkel dolgozunk és csak azt követően páciensekkel majd fogakkal.

A páciensekkel történő első találkozásomkor szinte kivétel nélkül - mindenki a korábbi rossz tapasztalatait panaszolja. Minden kezelésem során arra törekszem, hogy a pácienseim lássák, van fogászat szenvedés és fájdalom nélkül, így eloszlatva pácienseim félelmét, ezáltal egy olyan páciens-orvos viszony kialakítása, amely a bizalomra épül.
Azt gondolom, hogy ha fenti dolgokat sikerül véghez vinni, akkor elérhető, hogy pácienseim biztonságban érezzék magukat, merjék vállalni az általam javasolt és szükségesnek vélt beavatkozásokat.Véleményem szerint ilyen módon fog kialakulni bennük az igény a rendszeres fogápolás és fogorvosi kontroll iránt akkor is, ha aktuálisan éppen nincsenek panaszaik.