Fantasztikus életminőségbeli változás, sosem gondoltam volna!

Gyerek korom óta gond volt a fogaimmal, össze-vissza álltak, összenőttek, kilyukadtak, szabályozhatatlanok voltak. Felnőttként jöttek a gyökérkezelések, a sárgulás, szürkülés, fájdalom, az állandó takargatás, a szuvasodás, a szájszag, a rohadás.

Sok-sok fájdalmas órát töltöttem fogorvosoknál, azt hittem nincs megoldás. Mindenki a fogmentésről, meg a visszaállításról, meg a fájdalmas tömködésekről, idegkitépésekről papolt, amíg nem találkoztam Előddel.

Először is, meghallgatott, és megértette a problémámat, majd radikális módszert alkalmazott: az egyébként is gyökérkezelt, és funkciòjátvesztett felső 1-eseimet, végre kihúzta, és tervezett egy első, 6 fogból álló foghídat.

A megdöbbentő az volt, hogy milyen gyorsan és fájdalommentesen zajlott. Tátott szájjal, szavak nélkül figyeltem, ahogy kipakolja a hasztalan, rossz fogakat, és közben olvassa minden rezdülésemet.

Nem engedte, hogy  fájjon, amikor a kellemetlenhez közeledett a fájdalom, mindig volt egy új ötlete, hogy megelőzze azt. Nagyon precíz, nagyon gyors, határozott, és gyönyörűen dolgozik. A pár alkalom során sosem léptem ki a rendelőből félkészen, csalódottan, vagy fájdalmakkal, mint ahogy korábban ezt gyakran tapasztaltam máshol. Ráadásul nagyon korrekt és megfizethető áron, barátságos környezetben.

Tökéletes új fogsort, és új lehetőségeket kaptam tőle. Ma már minden harapást élvezek és bátran mosolygok, ha fényképeznek! Elődöt mindig éjjel, vagy ünnepekkor hívtam, mert persze a baj mindig akkor történt. Ő pedig teljes természetességgel vette fel mindig, és nyugtatott meg, oldotta meg az akkut helyzetet, vagy adott azonnali időpontot. Ráadásul a rendelőben is mindig jó a hangulat, a személyisége megnyugtatja, felderíti az embert. Már majdnem, hogy szeretek fogorvoshoz menni! Azt hiszem az életem egyik legnagyobb rosszát tette csodássá, amikor új megjelenést adott az arcomnak.

Hálás köszönettel tartozom neki ezért, és jó szívvel ajánlom bárkinek az általam ismert legjobb fogorvost: Dr Szabò Elődöt!

Köszönettel: Ott Olivér artista

Ui: 5 csillag!!! (hárombòl)

Olivér, Egy újabb elégedett páciens. :)
https://www.taylordent.hu